در حالی که جزیره قشم با تکیه بر ظرفیتهای گردشگری خود میزبان خیل عظیم مسافران نوروزی بود، تلاشهای شبانهروزی شرکت آب، برق و تاسیسات قشم منجر به افزایش ۲۵ درصدی تولید آب شرب شد.
به گزارش حرا نیوز، این دستاورد مهم، در کنار ضرورت مدیریت بهینه مصرف توسط شهروندان و گردشگران، اهمیتی حیاتی در تامین پایدار این مایه حیاتی در جزیرهای با محدودیتهای منابع آبی دارد.
شهرام داوری، مدیرعامل شرکت آب، برق و تاسیسات قشم، با اعلام این خبر در روز چهارشنبه، از تولید ۵۲۸ میلیون لیتر آب شرب در بازه زمانی ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ خبر داد.
وی بیان داشت: این میزان تولید در مقایسه با ۴۲۲ میلیون لیتر آب تولید شده در مدت مشابه سال گذشته، رشدی چشمگیر و بالغ بر ۲۵ درصد را نشان میدهد.
داوری با اشاره به افزایش ظرفیت تولید آب شرب شهر قشم از ۲۴۴ لیتر بر ثانیه به ۳۰۶ لیتر بر ثانیه، افزود: در طول سال ۱۴۰۳ نیز، مجموعاً هشت میلیارد و ۴۵۵ میلیون لیتر آب آشامیدنی در این شرکت تولید و به مصرف ۳۲ هزار و ۵۰۰ مشترک در شهر قشم، محدوده ۳۰۰ کیلومتری منطقه آزاد، شهرک صنعتی و پنج روستای طولا، دفاری، کابلی، حمیری و تلمبو رسیده است.
این مقام مسوول اتصال ۱۳ دستگاه آبشیرینکن جدید به شبکه انتقال و توزیع آب شهر قشم و حومه آن را از جمله اقدامات مهم در راستای افزایش ظرفیت تولید برشمرد.
داوری با تاکید بر اهمیت تامین پایدار آب شرب در جزیره، گفت: اوج مصرف روزانه آب در شهر ۷۰ هزار نفری قشم در ایام تعطیلات نوروزی و گرمترین روزهای سال به ۳۱۰ لیتر بر ثانیه میرسد که نشان از فشار مضاعف بر منابع آبی در این بازه های زمانی دارد.