الزام کارخانه‌های پودرماهی قشم به استفاده از روشهای نوین تولید

منتشر شده در 15 آذر 1403 ساعت 0:47

فاصله شرکت‌های تولید پودر ماهی تا شهر سوزا حدود ۲ کیلومتر است و به رغم اینکه این میزان فاصله، استاندارد است اما در مواقع همسویی باد به سمت شهر سوزا، متأسفانه بوی نامطبوع آن، باعث مشکلاتی برای مردم شده است.

مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم گفت: نصب تجهیزات جدید به منظور مهار بوی بد در شهر سوزا، به قید فوریت و دارای اولویت بهسازی از یک شرکت پودرماهی آغاز گردیده و طی توافقی که با تمام کارخانه ها شده در روزهای آینده تمامی آنها تحت پوشش تجهیزات، متدهای نوین تولید و دستگاه های مدرن و با تکنولوژی روز دنیا قرار خواهند گرفت.

به گزارش حرا نیوز، مریم نوری بالانجی چهارشنبه به خبرنگاران اظهار داشت: در راستای صیانت از حقوق عامه و رفع مشکلات بهداشتی پیش آمده برای اهالی شهر سوزا، این مدیریت با برگزاری جلسه هماهنگی و هم اندیشی اقدام به تشکیل کارگروهی ویژه متشکل از مدیران کارخانه های پودرماهی و شرکت های دانش بنیان و متخصصان آشنا به علوم نوین و متدهای روز دنیا در این حوزه کرد.

وی خاطرنشان کرد: طی بررسی های فنی و تخصصی کارگروه ویژه با هدف کشف منشأ بوی نامطبوع از طریق بازدیدهای میدانی، از امروز عملیات نصب تأسیسات جدید و بهسازی تجهیزات قدیمی آغاز شده است.

براساس این گزارش، بوی نامطبوع فرآوری ماهی در بعضی از کارخانه‌های شهر سوزای جزیره قشم سالهای بسیاری است که مورد اعتراض و گلایه شهروندان این شهر بوده است.

فاصله شرکت‌های تولید پودر ماهی تا شهر سوزا حدود ۲ کیلومتر است و به رغم اینکه این میزان فاصله، استاندارد است اما در مواقع همسویی باد به سمت شهر سوزا، متأسفانه بوی نامطبوع آن، باعث مشکلاتی برای مردم شده است.

البته ناگفته نماند این مشکل مربوط به همه کارخانه‌های پودر ماهی نبوده و برخی از این کارخانه‌ها از از سالهای پیش با نصب سیستمهای بوسوز جدید و استاندارد و استفاده از ماهی تازه، سعی در کنترل این معضل داشتند.

اشتراک گذاری خبر :
https://haranews.ir/?p=16816

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + سه =