انتخابات شوراهای دانش آموزی تمرین مردم سالاری برای حضور دانش آموزان در صحنه های بزرگ تر است که امروز در جزیره قشم توسط ۲۲ هزار دانش آموز تمرین شد.
به گزارش حرا نیوز، شورای دانش آموزی بازوی توانمند مشورتی مدارس ، نمادی از دموکراسی و فرصتی برای تربیت اجتماعی دانش آموزان در مدارس است.
ایده تشکیل « شورای دانش آموزی » در آموزش و پرورش در سال ۱۳۷۶ شکل گرفت که از جمله مهمترین اهداف آن «زمینهسازی رشد مهارت فردی – اجتماعی»، «توسعهٔ همیاری در امور آموزشی و پرورشی» و «تعامل میان آنان و مسئولان » است.
این شوراها زمینه های لازم را برای ورود دانش آموزان به اجتماع و مشارکت در فعالیت های اجتماعی فراهم می کنند.
به اعتقاد نگارنده شورای دانش آموزی یک سرمایه ارزشمند در مدرسه است که در صورت جدی گرفتن از جانب مسئولان مدرسه می توانند با هم افزایی مثبت در بین دانش آموزان، کمک قابل توجهی به مسولان مدرسه داشته باشند.
تمرین دموکراسی توسط ۲۲ هزار دانش آموز قشمی
بیست و هفتمین دوره انتخابات شوراهای دانش آموزی در قشم با مشارکت حدود ۲۲ هزار دانش آموز در ۱۴۶ کد مدرسه برگزار شد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان قشم در حاشیه برگزاری انتخابات شوراهای دانش آموزی به خبرنگاران اظهار داشت: حدود یکهزار و ۴۵۸ دانش آموز در این انتخابات در شهرستان قشم ثبت نام کردند که پنج تا ۹ نفر از مدارس ابتدایی و پنج تا ۹ نفر از مدارس دوره متوسطه و ۲ نفر به عنوان اعضای علیالبدل در تمام مقاطع انتخاب میشوند.
حسین رنجبر گلشواری بیان داشت: طبق قانون دانش آموزان پایههای سوم تا ششم مقطع ابتدایی حق شرکت در انتخابات شورای دانشآموزی را دارند.
وی خاطرنشان کرد: نتایج این انتخابات شورای دانش آموزی تا ۲۴ ساعت آینده اعلام می شود و دانش آموزان منتخب در اخذ تصمیم و فرایند مشاوره در کنار مدیر مدرسه خواهند بود.
این مقام مسوول تصریح کرد: شوراهای دانش آموزی فعالیت تربیتی چند وجهی است و دانش آموزانی که عضو این شوراها می شوند علاوه بر اینکه آموزش می بینند می تواند در تصمیم گیری های آینده نیز نقش آفرین باشند.
رنجبر گلشورای هدف از برگزاری انتخابات شوراهای دانش آموزی را توانمند سازی و تقویت مهارت های اجتماعی در بین دانش آموزان، بالا بردن اعتماد به نفس آنان و همچنین تقویت حس مسئولیت پذیری اعلام کرد.