دروغبافی در رسانه ملی/ صداوسیما صحت و سقم سخنان مدیران را بررسی کند
تکرار حادثه غرق شدگی در جزایر ناز شهرستان قشم هرساله باعث مرگ بسیاری از فراد و توریستها میشود. افرادی که بدون توجه به هشدارها و در نبود ایمنی قربانی این سواحل میشوند. تنها در نوروز امسال ۷ نفر در این جزایر غرق شدند و چند روز پیش هم در حادثهای دیگر حرکات نمایشی راننده یک دستگاه خودرو در سواحل جزیره ناز این شهرستان، دو کشته و سه مصدوم برجا گذاشت.
در تاریخ ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۲ برادر بر اثر غرق شدگی در جزایر ناز قشم جان باختند
در همین رابطه «امیر سرلک»، مدیر امور درگهان سازمان منطقه آزاد قشم در همان زمان مصاحبه تلویزیونی با صداوسیما توضیحاتی را ارائه کردهاست که در صحت و سقم آن اما و اگرهایی وجد دارد که در ادامه به آن میپردازیم.
مدیر امور درگهان سازمان منطقه آزاد قشم در مصاحبه اخیر خود ادعا میکند که در زمان اتفاق رخ داده در جزایر ناز آب دریا پایین بودهاست و در قسمت پشتی جزیره جایی که دید وجود نداشتهاست اقدام به شنا کردهاند که به گفته مردم محلی و شاهدان عینی ماجرا کاملا کذب محض میباشد زیرا در آن زمان آب دریا کاملا بالا بودهاست.
سرلک در ادامه مصاحبه میگوید که این دونفر در قسمت پشتی جزیره غرق شدند که باز هم دروغ است و این دو نفر در قسمت جلوی جزیره غرق شدند که حتی جسد این افراد را بعد از غرق شدن از قسمت جلوی جزیره پیدا شدهاست.
وی همچنین در این مصاحبه تلویزیونی ادعا میکند که دو عدد جت اسکی و یک فروند قایق نجات برای تمهیدات ایمنی و نجات داریم اما در زمان رخ دادن این حادثه جت اسکی نجاتی وجود نداشته و قایق نجات هم در روز حادثه مشغول گشت زنی نبودهاست.
طبق صحبتهای مدیر امور درگهان سازمان منطقه آزاد قشم نیروهای امدادی جت اسکی و قایق نجات که در حال گشتزنی بودهاند میبایست بعد از حادثه اجساد را پیدا میکردند درحالی که در زمان حادثه هیچ گروه امداد و نجاتی در آنجا وجود نداشته است و حتی در گزارشی که دریابانی جهت ترخیص اجساد به دادستانی ارائه دادهاست صریحا ذکر شده که اجساد غرقشدگان توسط نیروهای مردمی به ساحل آورده شده و نام هیچ گونه امدادی در گزارش پلیس نیز قید نشدهاست.
در نهایت اینکه هرچند نسبت به این غرقشدگان در ابتدا برای شنا در این سواحل هشدار داده شدهبود اما باز هم سازمان منطقه آزاد نمیتواند از این طریق کار خود را توجیه کند و حضور نیروهای امدادی غریق نجات در این سواحل برای حفظ جان مردم موضوعی حیاتی است که تاکنون از آن غفلت شده است.
از سوی دیگر باید نسبت به عملکرد صداوسیما هم انتقاد کرد که بدون سنجیدن جوانب یک موضوع و درنظر گرفتن صحت و سقم یک ماجرا اقدام به انشتار یک مصاحبه میکند اطلاعات نادرستی را در اختیار مردم میگذارد و باعث بیاعتمادی مردم نسبت به دستگاههای اجرایی و رسانه ملی میشوند.
بسیاری از افراد هم از همین خلا اطلاعرسانی استفاده میکنند و اخبار خلاف واقع را منتشر میکنند در حالی که صداوسیما و رسانه ملی باید به عنوان مرجع و منبع مورد اعتماد مردم صحت و سقم همه اخبار را بررسی کند و به توضیحات یک مدیر به تنهایی اکتفا نکند بلکه درصورت لزوم با شاهدان عینی هم گفتگو کند تا از صحت خبر مطمئن شود.
از سوی دیگر مدیران ارشد یک سازمان هم بایستی بر عملکرد مدیران میانی سازمان خود نظارت کنند تا اشتباه یک مدیر میانی عملکرد همه سازمان را زیر سوال ببرد و مثلا در خصوص موضوع مذکور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم نسبت به موضوعات کذب مطرح شده هیچ واکنشی نشان ندادهاند این در حالی است که هیچ نامه و مکاتبهای برای اضافه کردن جت اسکی انجام نشده و خبر آن منتشر نشدهاست و این جت اسکیها کاربری تفریحی دارند.
حتی افرادی که در این سواحل جت اسکیها را دراختیار دارند هیچ آموزشی برای امداد و نجات ندیدهاند و بنابراین جان باختن بسیاری از مردم باعث شده تا مردم نسبت به دستگاههای دخیل در این ماجرا بدبین شوند.