جزیره رنگینکمان خلیج فارس، قشم، شاهد رویش بذرهای مهربانی در طرح «مهرآموز» است؛ ابتکاری انساندوستانه از سوی کمیته امداد و آموزش و پرورش که قلبهای فرهنگیان و دانشآموزان نیکوکار را برای حمایت از آیندهسازان یتیم و نیازمند این خطه به تپش انداخته است.
به گزارش حرا نیوز، در دل بزرگترین جزیره ایرانی خلیج فارس، جایی که امواج نیلگون دریا با سواحل صخرهای در هم میآمیزند و زندگی با ریتمی خاص جریان دارد، طرحی نویدبخش با نام «مهرآموز» به بار نشسته است.
این طرح که با دستان پر مهر کمیته امداد امام خمینی (ره) و همکاری صمیمانه آموزش و پرورش شهرستان قشم به اجرا درآمده، نهالی است که ریشههای آن در مسئولیت اجتماعی و شاخههایش سایهبانی برای کودکان یتیم و محسنین جزیره خواهد شد.
رضا تارک، رئیس کمیته امداد شهرستان قشم، با لحنی سرشار از امید و قدردانی، از پیوستن صمیمانه ۱۰۰ حامی فرهنگی و دانشآموز به این حرکت خیرخواهانه خبر داد.
وی «مهرآموز» را نه صرفاً یک طرح حمایتی، بلکه تلاشی برای ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری در میان نسل جوان و فرهیخته قشم توصیف کرد؛ گامی بلند برای توسعه فرهنگ کار خیر و دستگیری از کودکان نیازمند در گستره این شهرستان مرزی.
تصور کنید، در کلاسهای درس قشم، جایی که شور و نشاط دانشآموزان موج میزند، حالا عطر مهربانی نیز به مشام میرسد. فرهنگیان دلسوز و دانشآموزان نیکوکار این جزیره، با پیوستن به طرح اکرام، بار مسئولیت حمایت از همکلاسیان و دیگر کودکان یتیم و نیازمند را بر دوش گرفتهاند. این همدلی و همراهی، جلوهای زیبا از نوعدوستی و حس مسئولیت اجتماعی را در جامعه قشم به تصویر میکشد.
رئیس کمیته امداد قشم، هدف غایی این طرح را تحقق رویای «مدرسه نیکوکار» دانست؛ فضایی آموزشی که در آن، معلمان و دانشآموزان با حمایتهای مادی و معنوی خود، تسکینی بر آلام و مشکلات همنوعان نیازمند خود باشند.
این رویکرد، نه تنها به رفع نیازهای مادی کمک
میکند، بلکه بذر همدردی و نوعدوستی را در جان نسل آینده این جزیره میکارد.
آمارها نیز گواه استقبال گرم قشموندان از این طرح انساندوستانه است.
از نیمه دوم سال ۱۴۰۳ تاکنون، ۱۰۰ حامی سخاوتمند از نقاط مختلف جزیره، دست یاری به سوی دانشآموزان نیازمند دراز کردهاند.
سهم شهرهای قشم، درگهان، رمکان، لافت، طبل و سوزا در این همیاری، نشان از گستردگی حس نوعدوستی در سراسر این جزیره دارد.
برای پیوستن به این قافله مهربانی، راههایی ساده و در دسترس پیش روی نیکوکاران قشمی قرار دارد؛ ارسال یک پیامک با عدد یک به سامانه ۳۰۰۰۳۳۳۳، مراجعه به درگاه اینترنتی http://Ekram.emdad.ir و یا حضور گرم در اداره کمیته امداد قشم. همچنین، شمارههای تماس ۰۹۰۲۴۴۴۶۹۲۴ و ۰۷۶۳۵۲۲۲۷۳۰ در واحد مشارکتهای مردمی و طرح اکرام قشم، آماده پاسخگویی به قلبهای مهربان قشموندان است.
نگاهی به آمار خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد قشم، عمق نیازمندی در این منطقه را آشکار میسازد؛ ۲ هزار و ۵۸۸ زن سرپرست خانوار و هزار و ۵۶ مرد سرپرست خانوار که بخش قابل توجهی از آنان در روستاها سکونت دارند.
فوت همسر، سالمندی و طلاق، سه دلیل اصلی وابستگی این خانوادهها به حمایتهای کمیته امداد است.
در این میان، هزار و ۱۳۵ فرزند یتیم و محسنین چشم به دستان پر مهر حامیان دوختهاند.
طرح «مهرآموز» در قشم، نه یک اتفاق گذرا، بلکه یک جریان پایدار از همدلی و نوعدوستی است که با همت فرهنگیان و دانشآموزان نیکوکار این جزیره، آیندهای روشنتر را برای کودکان نیازمند آن رقم خواهد زد.
این حرکت ارزشمند، بار دیگر ثابت میکند که قلبهای بزرگ، مرز و جغرافیا نمیشناسند و در هر گوشهای از این سرزمین، میتوانند چراغ امید را روشن نگاه دارند.